"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.werken-bij

Vacatures

Wij zetten ons in om de eigen kracht van burgers en hun omgeving te versterken. Dat geeft betekenis voor de samenleving en geeft betekenis aan iedereen die erbij betrokken is. Samen versterken wij de samenleving. Onze kernwaarden betrouwbaar, transparant en positief zijn voor ons daarbij leidend.

Stichting MOOI,VÓÓR Welzijn en Zebra zijn onderdeel van Xtra welzijn.
Bekijk het totale vacature-aanbod en haar werkmaatschappijen.

Stagiaires

Wij hechten veel waarde aan het bieden van stageplaatsen. Door het beschikbaar stellen van stageplaatsen krijgen wij te maken met vernieuwing: Leerlingen hebben immers op school de nieuwste theorieën meegekregen en kunnen deze kennis met ons delen. Naast het vernieuwende element breng je als stagiair extra kwaliteit in de organisatie en draag je bij aan onze dienstverleningen.
Wij zien stagiaires als mogelijk toekomstige werknemers.  Er zijn veel verschillende functies; van peuterspeelzaalleidster tot agoog, van algemeen maatschappelijk werker tot jongerenwerker; inhoudelijk welzijnswerk hebben we in vele varianten. Vergeet verder ook niet de ondersteunende beroepen zoals receptioniste, administratief medewerker, management assistent of ICT-er. Volop kansen om jouw skills te ontwikkelen! Dus, doe jij een beroepsopleiding waarvoor een stage bij ons goed aansluit bij jouw opleiding? Informeer dan eens naar de mogelijkheden! Neem contact op via stagebureau@xtra.nl Het stagebureau organiseert en coördineert alle stageplekken. Aanmelden als stagiaire kan door een email + motivatiebrief en CV te sturen. 

Nog zoekende wat bij je past?

Weet jij wel dat je een baan of stage zoekt in de sector Welzijn, maar nog niet zo goed wat nu bij jou past? Doe dan de beroepsoriëntatietest. Deze test bestaat uit twee delen. Het eerste deel geeft je duidelijk aan of je past in 'welzijnsland'. Het tweede deel geeft jou waardevolle ideeën van functies die - naar aanleiding van je testuitslagen - het beste bij je passen.  om de beroepsoriëntatietest te starten. De beroepsoriëntatietest is ontwikkeld door FC. Klik hier om de beroepsoriëntatietest te starten. De beroepsoriëntatietest is ontwikkeld door FCB. 

Meer informatie over werken in het welzijn, jeugdzorg of kinderopvang èn vacatures in geheel Nederland tref je op www.werkinwelzijn.nl.