"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Vrijwilliger Thuis

Vip voor vrijwilligers brengt middels ZoSamen en de Vip balie, zorgbemiddelingen tot stand tussen vrijwilligers en zorgvragers en hulpbehoevenden. Vrijwilligers bieden hulp in de thuissituatie. Voorbeelden van vrijwillige zorg zijn de netwerkcoach (een getrainde vrijwilliger helpt u om uw sociale netwerk te herstellen of te verbreden) hulp in je buurt (online prikbord waarop men korte vrijwilligersklusjes kan vragen en aanbieden) Vrijwilliger Thuis (een vrijwilliger helpt in de thuissituatie door bijv. een dementerende gezelschap te houden als de partner even weg wil) en nog veel meer. Aanmelden om zorgvrijwilliger te worden? Een zorgvrijwilliger aanvragen? Bel op werkdagen gratis naar 0800 - 0400201 of mail naar info@zosamen.nl.