"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Vrijwilligersjournaal

Mooi welzijn geeft maandelijks in Postiljon de pagina 'ZoSamen Vrijwilligersjournaal' uit. De pagina (die in 2009 begon als 'Hallo vrijwilliger' en later als '@ VrijwilligR') dient als 'podium' voor het Zoetermeerse vrijwilligerswerk en wordt gevuld met nieuws en informatie voor en door vrijwilligers(organisaties). Lees mee, elke eerste donderdag van de maand in de papieren editie, of bekijk de pagina digitaal via .

Kopij inzenden? Mail je kopij vóór de 15e van elke maand naar  vrijwilligersjournaal@zosamen.nl. Het maximum aantal in te zenden woorden per artikel is 200. Liefst voorzien van een foto in voldoende resolutie, minimaal 1 mb.