"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Leuker leven met een smalle beurs

Sinds 2014 voert MOOI met succes het project 'De Budgetkring' uit. Het project, is erop gericht, grip te hebben op je uitgaven en toch binnen je budget leuke dingen te kunnen doen.

Een kring bestaat uit zo'n acht deelnemers. Voorgezeten door een getrainde vrijwillige begeleider, wordt in 14 bijeenkomsten het leefstijlprogramma 'Gelukkig met genoeg' doorlopen (waarvan iedere deelnemer een les-bundel ontvangt). De aanpak is succesvol omdat de deelnemers niet alleen het lesprogramma behandelen, maar ook concreet aan het werk gaan. Er worden volop tips uitgewisseld!

Meedoen met de volgende kring? Zelf een kring begeleiden? Bel 079 - 3462000 of mail naar zoetermeer@budgetkring.nl. Meer informatie is te vinden op www.budgetkring.nl.