"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Hulp krijgen of bieden via ZoSamen

ZoSamen is er voor mantelzorger en (zorg)vrijwilligers en voor iedereen die hulp geeft, aanbiedt of vraagt. ZoSamen is er ook voor jou en je naasten wanneer je behoefte hebt aan ondersteuning. 'Wij vormen een netwerk van vrijwillige en professionele organisaties, waaronder MEE Zuid-Holland Noord, Palet Welzijn en Vip voor vrijwilligers. Samen zorgen in Zoetermeer.' Wilt u helpen? Hulp nodig? Bezoek de website of bel gratis 0800-0200401.