"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Zwerfvuil Kanjers MOOI van start in Palenstein

Palenstein heeft sinds 28 januari een team van Zwerfvuilkanjers. Basisschoolleerlingen helpen eenmaal per twee weken de wijk schoon te houden onder professionele begeleiding van kinderwerker Anneke Janse. Met het schoonmaken verdienen de kinderen individueel en in teamverband punten om leuke dingen te doen. Leren van elkaar, leren over de buurt en leren over het milieu is het motto. De eerste reacties van de kinderen maar ook van de buurt: 'Leuk! Morgen weer?'  De Zwerfvuilkanjers zijn tweemaal in de maand op woensdagmiddag actief in de wijk.

Meedoen? Een goed idee? Contact: Anneke Janse, a.janse@stichtingmooi.nl, 06-41903993.

Bekijk het project Zwerfvuilkanjers op deze website. Volg Zwerfvuilkanjers op .