"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.ZoSamen verhuist!

Vip voor vrijwilligers heeft haar krachten gebundeld in ZoSamen en gaat vanaf januari 2018 onder de naam ZoSamen verder. In ZoSamen zijn ook MEE Zuid-Holland Noord en Palet Welzijn vertegenwoordigd. Vanaf 22 januari 2018 kunt u bij ZoSamen terecht aan het Stadhuisplein 1 in het Forum, waar meer dan 30 Zoetermeerse organisaties gevestigd zijn. U vindt ZoSamen in het Forum op het plein ‘Mens en Maatschappij’.

Contact

Vragen? Bel op werkdagen gratis naar 0800-0200401, kijk op www.zosamen.nl of stuur een email naar info@zosamen.nl.

Blijf op de hoogte:

Per januari 2018 worden de Facebook account @Vipvoorvrijwilligers en de Twitter account @VrijwilligR omgezet naar ZoSamen. U kunt deze accounts in de huidige hoedanigheid ook volgen voor het laatste nieuws rondom de verhuizing, de naamswijziging en het dienstenaanbod. Ook kunt u zich via de ZoSamen website aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.