"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Zomeractiviteiten jeugd in Buytenwegh en Seghwaert

Lekker buiten spelen deze Zomer? Mooi biedt in samenwerking met andere organisaties, leuke en leerzame activiteiten aan voor kinderen tussen 4 en 12 jaar in de wijk Buytenwegh. Ook is er voor kinderen een stedelijke activiteit, in Seghwaert: De Huttenbouw! Kom je ook? Lees in het affiche hieronder en via de link wat er wanneer te doen is. 

De zomer van Buytenwegh is een samenwerking tussen Middin, Mooi welzijn, Bus 63, Halte 2717 en Buurtvereniging Hoveniers. De Huttenbouw is een samenwerking tussen Kern Kinderopvang, Wijkvereniging Seghwaert op de Dreef, Mooi welzijn en YMCA.

 Huttenbouwweek 2018 - Zoetermeer Bruist