"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Zin in een leuke en actieve week? Kom helpen bij Speelmeer!

Speelmeer organiseert van 20 t/m 24 augustus kinderactiviteiten in De Veur in Rokkeveen. Er is in deze week van alles te doen. Zwemmen, sport en spel, crea en workshops. Voor het opzetten en begeleiden van deze activiteiten zoeken wij vrijwilligers.

Vind jij het leuk met kinderen te werken en heb je zin in een leuke week, waarin je deel uitmaakt van een professioneel vrijwilligersteam? Dan zijn we op zoek naar jou! Naast dat het leuk en leerzaam is, krijg je er nog veel meer voor terug: Heel veel blije kinderen, nieuwe contacten, een mooie ervaring, een vrijwilligersvergoeding en een avond voor het vrijwilligersteam als afsluiting. Speelmeer werkt met vrijwilligers van alle leeftijden maar in elk geval ouder dan 15 jaar. Doe je mee? Meld je nu aan via speelmeer@mooiwelzijn.nl.

Speelmeer is een samenwerkingsverband tussen de Gemeente Zoetermeer, afdeling Groen Spelen Leren en Mooi welzijn Zoetermeer. Kijk voor meer informatie op www.speelmeer.nl.