"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Zaterdag 20 augustus: Country & Western Festival 'Sweet Lake Sensation'

Op zaterdag 20 augustus a.s. vindt er in de Dorpsstraat en omgeving (Park Palenstein), het Country & Western Festival 'Sweet Lake Sensation' plaats. Het festival, georganiseerd door Stichting Volume, begint om 12.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Tijdens dit thema festival kunnen bezoekers luisteren naar live muziek, meedoen met Linedance, prijsschieten, spijkerbroek hangen et cetera. Voor de jeugd is er een apart programma: zij kunnen pony rijden, deelnemen aan workshops en nog veel meer. 

MOOI Buurt-picknick

Ook Stichting MOOI doet mee met het festival. Door de contacten tussen opbouwwerkers van MOOI en de bewoners van de Schoutenhoek, verzorgen zij in de middag activiteiten voor jong en oud zoals schminken, de Rodeo stier en een Buurt-picknick! Voor wie dat wil is er ook informatie over de diensten die het opbouwwerk biedt aan bewoners uit de wijk. Locatie: Park Palenstein.

In de avond kunnen festivalgangers genieten van een Country Night in het CKC. Hiervoor moet worden aangemeld. Kijk voor meer informatie op www.sweetlakesensation.nl. Voor informatie over het opbouwwerk: www.mooi-zoetermeer.nl.

Volg het opbouwwerk van MOOI op twitter.