"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Wat is Piep zei de Muis? Milou vertelt het in haar stageopdracht

Milou is stagiaire Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen bij Bus63. Van MboRijnland kreeg ze de opdracht een filmpje te maken over haar deelstage bij het project 'Piep zei de Muis.' Dat is een preventief interventieprogramma voor kinderen van 5 tot 8 jaar met als doel: vroegsignalering van- en steun voor kinderen waarvan de ouders te maken hebben met veel spanning en stress. Bekijk hier het filmpje.

Meer weten over Piep? Aanmelden voor de volgende editie? Neem contact op met Maria Beunder-van der Giessen, M.Beunder-vanderGiessen@mooiwelzijn.nl