"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Speelmeerpaspoort 2016 uitgereikt!

Afgelopen woensdag werd in Ayers Rock het eerste Speelmeer paspoort uitgereikt aan kinderen van Basisschool de Regenboog. Het paspoort werd uitgereikt door wethouder Mariette van Leeuwen en MOOI directeur Hans Roskam.

Verzameld in de klimhal van het centrum, moesten de kinderen eerst een raadsel oplossen. Het thema van deze Speelmeer editie is niet voor niets 'Het geheim van Speelmeer'.
Toen de kinderen het geheim hadden ontsluierd, kwam de blauwe Speelmeer mascotte 'Playmore' vanuit de nok van de klimhal naar beneden zeilen om de sleutel tot de kluis met Speelmeer paspoorten aan de kinderen over te dragen. Met het paspoort kun je gebruik maken van allerlei leuke aanbiedingen. Ook vind je er informatie over welke activiteiten er bij Speelmeer te doen zijn en voor wie.

De Speelmeer week in de Veur is deze zomervakantie van 15 tot en met 19 augustus! Kijk voor meer Speelmeer nieuws op www.speelmeer.nl. Tot ziens bij Speelmeer!   

foto's: Rob Verbunt

Op zoek naar de sleutel, die werd meegebracht door Playmore.