"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Speelgoedbank MOOI Zoetermeer heropent in Meerzicht

Sinds deze maand heeft onze Speelgoedbank een nieuw onderkomen! Voor het ophalen van speelgoed kan men voortaan terecht bij ontmoetingscentrum Het Trefpunt aan het Haagsebos 147. Op maandagen van 14.00-17.00 uur en op woensdagen van 13.00-16.00 uur.

ZoetermeerPas
De Speelgoedbank is een initiatief van Stichting MOOI en is bedoeld als weggeefwinkel voor kinderen van ouders met een minimaal inkomen. Iedereen die in het bezit is van een ZoetermeerPas, kan gebruik maken van de Speelgoedbank en kan maandelijks een stuk speelgoed komen uitzoeken.

Speelgoed brengen
Speelgoed brengen? Dat kan van maandag tot en met donderdag van 11.00 uur - 16.00 uur. Wij zijn blij met speelgoed dat schoon, heel en compleet is. Momenteel vullen wij ons assortiment graag aan met speelgoed voor wat oudere kinderen en tieners.
 
Contact
Voor de meest actuele informatie over de activiteiten en openingstijden; bezoek Speelgoedbank MOOI Zoetermeer op Facebook. Bellen naar het Trefpunt? 079 – 323 97 48. Het Trefpunt is gelegen aan het Haagsebos in Meerzicht en grenst aan de Voorweg. Komt u met de Randstadrail? Uitstappen bij Halte Centrum West.

Het team van Speelgoedbank MOOI Zoetermeer. Foto: Rob Verbunt