"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Speelgoedbank MOOI en Middin starten samenwerking

‪Middin, Carry van Bruggenhove en Speelgoedbank MOOI Zoetermeer, zijn deze maand begonnen met een zomerprogramma. Door deze samenwerking in Buytenwegh kunnen bij de Speelgoedbank ingeschreven Zoetermeerders in de zomermaanden één keer per maand een extra stuk speelgoed ophalen. Deze mogelijkheid komt bovenop de afspraken die de Speelgoedbank al heeft met haar bezoekers, namelijk om één keer per maand drie stuks speelgoed op te halen.

Met plezier aan de slag
De Speelgoedbank binnen Middin wordt gerund door Danielle, een wekelijkse bezoeker van het activiteitencentrum van Middin. Iris Janse, coördinator van de Speelgoedbank benaderde Danielle hiervoor. 'Er was meteen een match' zegt Iris. 'Ik vond het leuk om ervoor gevraagd te worden en ga met plezier aan de slag' vult Danielle aan. Middin en MOOI werkten al nauw samen in Buytenwegh met stagiaires uit het lerend wijkcentrum Bus 63. Zo helpen stagiaires bij het duwen van rolstoelen en het begeleiden van activiteiten. Ook huisvest het terrein van Middin de MOOI Spel-uitleen 'Toppertje.'

Openingstijden en contact
De Speelgoedbank bij Middin, tegenover wijkcentrum Bus 63, is tot de zomervakantie elke dinsdag van 13.15 uur tot 15.15 uur geopend. De Speelgoedbank in Bus 63 is geopend op maandagen van 15.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdagen van 10.00 uur tot 12. 00 uur. Kom je eens kijken?
Contact: Iris Janse, 06 - 394 31 543 of i.janse@stichtingmooi.nl. Speelgoedbank MOOI Zoetermeer is op .

Danielle, links en Iris Janse, bij de Speelgoedbank, locatie Carry van Bruggenhove.