"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Speelgoedbank in Zoetermeer geopend

Op 16 november a.s. opent Stichting MOOI Zoetermeer in Buytenwegh een Speelgoedbank. De Speelgoedbank is bedoeld voor inwoners uit alle wijken van Zoetermeer en heeft tot doel om kinderen van ouders met een laag inkomen de kans te geven maandelijks met ander speelgoed te spelen.

Inwoners die in bezit zijn van een Zoetermeerpas of een MEVE-pas, komen in aanmerking voor gebruikmaking van de Speelgoedbank.

Openingstijden

Vanaf maandag 16 november om 19:30 uur aan de Busken Huethove 63, zal de Speelgoedbank iedere maandagavond geopend zijn van 19:30 uur tot 21:30 uur.
In de aanloop naar Sinterklaas zijn wij open op: 20, 23, 25, 27, 30 november en op 2 en 4 december. Telkens van 19:30 uur tot 21:30 uur.
De Speelgoedbank is voorlopig gevestigd in de wijk Buytenwegh. Medio maart 2016 zal er een tweede vestiging worden geopend in Palenstein.

Speelgoed over?

Om speelgoed weg te kunnen geven, moeten wij het eerst inzamelen: Heeft u speelgoed over? Is het schoon, heel en compleet? U kunt ons en onze bezoekers daar enorm blij mee maken! Naast speelgoed verzamelen wij ook knutselmaterialen, boekjes en CD's.

Goedzak!

De Speelgoedbank van MOOI is heel blij om ondersteund te worden door Albert Heijn Zoetermeer. Door deze warme betrokkenheid, kunnen wij nog meer mensen helpen. Vul een Goedzak uit de winkel met speelgoed, dan wordt deze gedoneerd aan onze Speelgoedbank. Met de deelname van alle zes de AH filialen in de stad toont Albert Heijn zich een goede buur!

De reguliere inname van het speelgoed vind plaats bij MOOI aan de Willem van Cleeflaan 1005a in Palenstein op afspraak en op de Busken Huethove 63 van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Sponsors

Wij zijn op zoek naar sponsors voor de Speelgoedbank. Voor schenking van overgebleven speelgoed, knutselmaterialen en inpakpapier voor verjaardagen en feestdagen. Ook zoeken wij een sponsor voor batterijen.

Officiële opening

De officiële opening van de Speelgoedbank van Stichting MOOI staat gepland op maandag 4 januari. Meer informatie daarover volgt.

Contact

Vragen? Wilt u weten of u in aanmerking komt voor het uitzoeken van speelgoed? Neem gerust contact op. Mail naar Michelle Goedhart (m.goedhart@stichtingmooi.nl) of Iris Janse (i.janse@stichtingmooi.nl) of bel naar MOOI via 079 - 346 20 00.

De Speelgoedbank is op Facebook: www.facebook.com/SpeelgoedbankMOOI.