"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Groot feest bij Speelmeer: Slotweek Zomerfestival trekt 3390 bezoekers

De slotweek van het Speelmeer Zomerfestival 2017 is ten einde! Vorige week bezochten maar liefst 3390 bezoekers de Speelmeer vakantie-activiteiten in Sportcentrum De Veur. De kinderen konden meedoen met activiteiten zoals zwemmen, sport- en spel, crea en tientallen workshops waaronder striptekenen, koken en oorbellen maken.

Per dag waren tijdens de slotweek telkens 60 veelal jonge vrijwilligers actief, zonder wie Speelmeer niet mogelijk zou zijn. Tijdens deze editie deden minstens 15 vrijwilligers mee met een beperking. Speelmeer is hartstikke trots dat het ook op deze manier een goede dagbesteding kan bieden aan de vrijwilligers.

Speciale aandacht was er tijdens de slotweek voor Alyssa Kuivenhoven (The Voice Kids) die een optreden gaf. Speelmeer bedankt iedereen voor zijn of haar bijdrage aan dit fantastische zomerfeest. Wil je weten wat er in 2017 verder op het programma staat? Sowieso de herfst- en kerstactiviteiten, waarvoor wij nog enkele vrijwilligers zoeken.
Kijk voor het Speelmeer najaarsprogramma op www.speelmeer.nl.

Bekijk hier ons Speelmeer fotoalbum.

Foto: Marlieke van Swieten