"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Nieuw scholingsaanbod Vip, voorjaar 2017

Doe je vrijwilligerswerk of wil je als vrijwilliger aan de slag? Vip voor vrijwilligers biedt ook dit voorjaar weer workshops en informatiebijeenkomsten voor vrijwilligers die werkzaam zijn in Zoetermeer. Via de button Scholingsaanbod op de website van Vip, vind je een overzicht van de workshops en informatiebijeenkomsten.

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of informatiebijeenkomst kan na het aanmaken van een account door je gegevens op de Vip website bij 'registreren' in te voeren. Met deze account kun je je nu inschrijven voor de workshop van je keuze.

Heeft u een vraag, idee of opmerking? Stuur dan een mail naar scholing@vipvoorvrijwilligers.nl.