"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Nieuw: Inloopspreekuur ZoSamen in Het Trefpunt Meerzicht

Vanaf 5 maart verzorgt ZoSamen op elke eerste maandag van de maand, een inloopspreekuur in Het Trefpunt, Meerzicht.

U kunt op het spreekuur met diverse vragen terecht. Zoekt u bijvoorbeeld ondersteuning op het gebied van de zorg die u nodig heeft, op sociaal vlak, wonen of werk? Of bent u op zoek naar een vrijwilliger die u kan ondersteunen omdat u beperkt bent of omdat u mantelzorger bent? Wilt u zelf graag iets voor een ander betekenen? Dan bent u bij Zosamen aan het juiste adres! Dit inloopspreekuur is voor Iedereen die een vraag heeft over zorg, ondersteuning en vrijwilligerswerk in  Zoetermeer. Het spreekuur vindt plaats, iedere eerste maandag van de maand, van 9.00-13.00 in Het Trefpunt, Haagsebos 147.

De flat waarin Trefpunt is gevestigd, grenst aan de Voorweg. De dichtstbijzijnde tramhalte is Centrum West.