"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Lezing Netwerkcoaching tijdens Week tegen eenzaamheid: geef je op!

Op woensdag 28 september kun je bij MOOI aan de Willem van Cleeflaan 1005a de lezing 'Netwerkcoach' bijwonen, gegeven door trainer Martin van de Lustgraaf. De lezing wordt georganiseerd binnen de Zoetermeerse 'Week tegen eenzaamheid' die plaatsvind van donderdag 22 september tot en met zaterdag 1 oktober.

Laag pitje
Netwerkcoaching is een methode die gebruikt wordt om het netwerk van mensen uit te breiden of te versterken. De coachingsmethode wordt vanuit MOOI toegepast door een team van vrijwilligers. Zij ondersteunen met Netwerkcoaching mensen die door persoonlijke omstandigheden, contacten met familie, vrienden en kennissen op een laag pitje hebben moeten zetten of zelfs zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld intensief mantelzorgen.

Geef je op
Heb je belangstelling voor dit onderwerp? Wil je misschien zelf zelf aan de slag als Netwerkcoach? Aan de hand van de lezing bekijken of familie of kennissen baat zouden kunnen hebben bij het inschakelen van een Netwerkcoach? De lezing is gratis toegankelijk en vindt plaats op 28 september van 19.00 uur tot 21.00 uur. Adres: Stichting MOOI, Willem van Cleeflaan 1005a, 2722 RB Zoetermeer. Kom je ook? Geef je op via d.ramdien@stichtingmooi.nl.

De lezing wordt mede mogelijk gemaakt door Coalitie Erbij en OPEZ. Meer weten over de week tegen eenzaamheid? Kijk op www.eenzaam.nl/over-coalitie-erbij. In september wordt er in Zoetermeer een boekje uitgegeven met een overzicht van activiteiten die in de stad plaatsvinden tijdens de Week tegen Eenzaamheid.