"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Voorleesvrijwilligers gezocht voor kinderboekencafé Noordhove

Het Kinderboekencafé Noordhove wordt een plek waar vanaf september, ouders met hun baby, peuter of kleuter zomaar even kunnen aanwaaien en waar kinderboeken en het voorlezen ervan de rode draad vormen. Een plek met een overzichtelijk aanbod van boeken verzorgd door de Bibliotheek, waar ouders en kinderen gezellig kunnen samenkomen. Er zullen vrijwilligers aanwezig zijn die de kinderen voorlezen. Na het voorlezen worden er activiteiten gedaan die de voorgelezen verhalen tot leven brengen. Ouders kunnen meedoen of ondertussen met de andere ouders een kopje thee of koffie doen. Op termijn kunnen er bij het kinderboekencafé ook boeken  geleend worden.

Meld u aan
Vind u het leuk om peuters en kleuters voor te lezen? Bezoekers te ontvangen, te  helpen bij koffie/thee inschenken voor de ouders en de kinderen te begeleiden bij activiteiten? We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om één of twee dagdelen per week in het kinderboekencafé te werken. Bekijk de vacature en meld u aan Vip voor vrijwilligers.

Het Kinderboekencafé wordt binnenkort officieel geopend aan de Sullivanlijn 31 in Noordhove, naast buurtvereniging 't Span. Blijf op de hoogte via .