"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Kerst 2017: Wintersfeer bij Speelmeer!

Op 28 december was de Veur het toneel van een heus Speelmeer winterparadijs. Onder begeleiding van meer dan 50 vrijwilligers, konden bijna 700 kinderen de hele dag meedoen met leuke, leerzame, sportieve maar vooral winterse activiteiten! Zo kon je een winterberg beklimmen of schaatsen maar ook deelnemen aan een boks-clinic, een crea-workshop lavalamp maken of een warme chocomel drinken om weer op temperatuur te komen!

Bedankt vrijwilligers en alle andere fijne samenwerkingspartners voor dit prachtige winterfeest. Deelnemers bedankt voor het bezoek en tot ziens bij Speelmeer in 2018! Speelmeer is een samenwerkingsverband tussen Gemeente Zoetermeer, afd. Groen Spelen Leren en Mooi welzijn.

Foto: Marlieke van Swieten. Bekijk meer foto's op Facebook.