"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Inloopspreekuur ZoSamen wegens Pasen op maandag 9 april 2018

Van april tot juli 2018 verzorgt ZoSamen op elke eerste maandag van de maand van 09.00 – 13.00 een inloopspreekuur in Het Trefpunt in Meerzicht. Wegens 2e Paasdag is dit spreekuur deze maand verschoven naar maandag 9 april.

U kunt op het ZoSamen spreekuur met diverse vragen terecht. Zoekt u bijvoorbeeld ondersteuning op het gebied van de zorg die u nodig heeft, op sociaal vlak, wonen of werk? Of bent u op zoek naar een vrijwilliger die u kan ondersteunen omdat u beperkt bent of omdat u mantelzorger bent? Ook als u zelf graag iets voor een ander wil betekenen, bent u bij Zosamen aan het juiste adres.

Het Trefpunt is gelegen aan het Haagsebos 147 grenzend aan de Voorweg en Randstadrailhalte Centrum West.

Foto: Rob Verbunt