"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.IKC Stella Nova doneert aan Speelgoedbank Mooi Welzijn

De leerlingen van IKC Stella Nova in Driemanspolder hebben vorig jaar een inzamelactie gehouden. Een deel van deze inzamelactie was gericht op het doneren van speelgoed aan de Speelgoedbank van Mooi Welzijn Zoetermeer.

Nieuw speelgoed
De keuze voor donatie aan de Speelgoedbank werd gemaakt door de ouderraad en de directie van de school. Het betreft nieuw speelgoed, waarmee de bezoekers van de Speelgoedbank blij kunnen worden gemaakt. De leerlingen van Stella Nova konden naast dit nieuwe speelgoed, ook eigen speelgoed doneren.

Bijzonder blij
Op woensdagmiddag 19 april kwamen leerlingen met hun ouders en ook directeur Eelco Janssen van IKC Stella Nova naar de Speelgoedbank aan het Haagsebos 147 om het speelgoed aan te bieden. Vrijwilligers van Mooi Welzijn, werkzaam in de Speelgoedbank, hebben het speelgoed in ontvangst genomen en reageerden opgetogen. ‘We zijn bijzonder blij met deze samenwerking.‘

De Speelgoedbank van Mooi Welzijn
Het speelgoed is bestemd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar die een Zoetermeerpas hebben. De Speelgoedbank is gevestigd in het ’t Trefpunt, Haagsebos 147. Men kan van maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00 uur speelgoed afgegeven. Inschrijven als klant en/ of speelgoed ophalen kan op maandagmiddag van 14.00 – 17.00 uur of op woensdagmiddag van 13.00 – 16.00 uur.

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Desiree Ramdien via 079 – 346 2000 of via d.ramdien@mooiwelzijn.nl.

Volg de Speelgoedbank op .

Foto: Linda van der Toorn