"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Griezelen bij Speelmeer

Het was afgelopen week griezelen bij Speelmeer in de Veur. Zoetermeer actief zette al een prachtige fotoserie online. In totaal hielpen ruim 50 vrijwilligers van jong tot oud mee in het verzorgen en begeleiden van activiteiten voor maar liefst 600 bezoekers! Vrijwilligers, ook via deze weg bedankt voor alle inzet en voor uw & jouw bezoek. 

Speelmeer is een samenwerkingsverband tussen Gemeente Zoetermeer, afd. Groen Spelen Leren en Mooi welzijn. Bekijk meer foto's op onze Facebook pagina.

foto: Speelmeer archief