"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Gezocht: vrijwilligers voor Speelmeer op 19 oktober

Op donderdag 19 oktober organiseert Speelmeer in sportcentrum de Veur een leuke herfstvakantieactiviteit. Hiervoor zijn we nog op zoek naar vrijwilligers om ons een handje te helpen op de dag zelf bij de diverse activiteiten zoals knutselen en spelletjes.

Geef je op bij h.fallahi@stichtingmooi.nl of bel met 079 3462000.

Donderdag 19 oktober: Speelmeer in sportcentrum De Veur
Spoken en geesten dwalen rond, gekriebel van spinnen en spinnenwebben, een geweldige theatershows en je ruikt de geur van spooky pizza’s: Dit is ‘Spinnen en Spoken bij Speelmeer!” Het wordt een klein beetje spannend bij Speelmeer. Kom naar de Freakshow in het Speelmeergriezelhuis en bewonder de griezels van Exotus Serpentie. Maar kom ook naar Clown Stannie als je wilt leren jongleren of naar de theatervoorstelling ‘De Sprookjestovenaar’ van Jovel Entertainment. Natuurlijk kun je ook voetballen of springen op het grote Speelmeer luchtkussen, griezelige Halloween knutsels maken bij de crea of over de spannende stormbanen klimmen. Kom ook als je durft en beleef een superdag! En kom je verkleed naar Speelmeer? Dan ligt er bij de kassa een spannend lekkere verrassing voor je klaar.

Wil je meer weten over Speelmeer?
Neem een kijkje op: www.speelmeer.nl