"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Crea-middagen bij Bus 63 Buytenwegh

Kom je ook?
Elke donderdagmiddag is het Crea-middag in wijkcentrum Bus 63. Dan kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar uit Buytenwegh meedoen met leuke activiteiten zoals cupcakes maken, make-up aanbrengen, een mandala kleuren. Ook kun je meedoen aan de ruilmarkt.

Schminken
 Wil jij eens iemand schminken of zelf geschminkt worden? Maak een gek, origineel of grappig gezicht. De schmink en andere materialen zijn aanwezig.

Deelname gratis 
Meedoen aan de Crea-middagen is gratis! Kom je ook? Er is natuurlijk limonade of een kopje thee. Neem je vriendjes of vriendinnetjes uit de wijk mee. Je ouders kunnen natuurlijk ook altijd een kijkje komen nemen.

Leuk idee?
 Heb jij een leuk idee voor een activiteit tijdens de Crea-middag? Laat het weten, dan kijken we of we het samen kunnen organiseren.

Contact
 Meld je om mee te doen aan bij: Bus 63 (Busken Huethove 63) of email naar: Ingrid Peters, i.peters@stichtingmooi.nl.

Wijkcentrum Bus 63 is een plek waar bewoners uit de wijk terecht kunnen voor inloop, activiteiten, hulp en informatie.  Er worden voor jong en oud verschillende activiteiten georganiseerd voor en door de bezoekers uit de wijk. Meer weten?
 Volg Bus 63 op Facebook of bel naar Bus 63 via 070 - 205 30 10.