"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Buurtbemiddelaar Leo Dohmen geëerd met een Chapeau-beeldje

Mooi vrijwilliger Leo Dohmen ontving op 30 oktober jl. uit handen van wethouder Robin Paalvast een Chapeau-beeldje voor zijn vrijwilligerswerk bij Buurtbemiddeling Zoetermeer. Maar liefst 18 jaar lang heeft Leo zich ingezet voor het project, waarbinnen hij talloze buren in conflictsituaties weer met elkaar verbond en waar hij ook optrad als opleider van nieuwe bemiddelaars en waarnemend coördinator. Het Chapeau-beeldje dat hij heeft ontvangen, is een initiatief van de gemeente Zoetermeer om haar waardering te tonen naar inwoners die zich inzetten voor veiligheid en leefbaarheid in de stad.

Mooi zegt: Leo gefeliciteerd! En dank je voor je enorme inzet, bekwaamheid en gezelligheid.

Buurtbemiddeling is op zoek naar vrijwilligers. Iets voor u?

Leo Dohmen (rechts) neem het beeldje in ontvangst van wethouder Robin Paalvast. (Foto: Fotoflex Nederland)