"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Anneke Janse draagt Speelmeer stokje over

MOOI Kinder- en opbouwwerker Anneke Janse, nam vorige week tijdens 'Pas op! Piraten bij Speelmeer' afscheid van haar werkzaamheden voor Speelmeer kindervakantieactiviteiten. Anneke, is met haar enorme inzet zowel voor als achter de schermen een welbekend gezicht voor de vrijwilligers en de bezoekers van Speelmeer. Ze draagt na 15 jaar het stokje over aan Marlieke van Swieten, die al eerder bij Speelmeer samenwerkte met Anneke.

'Als afscheidscadeau op mijn laatste Speelmeer dag kreeg ik een mooie bos bloemen en een heel gaaf boek: 15 jaar Speelmeer, boordevol foto's herinneringen en lieve wensen.
Dank je wel lieve allemaal, ik ga jullie missen!' schreef Anneke op Facebook. Zij werkt natuurlijk nog wel in de wijkteams als kinderwerker en opbouwwerker. Dankjewel Anneke!

Speelmeer is een samenwerkingsverband tussen de Gemeente Zoetermeer, afd. Groen Spelen Leren en Stichting MOOI.

Anneke Janse te midden van haar collega's. Foto: Rob Verbunt