"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Actie: Waar is het centrale loket van ZoSamen tijdelijk gehuisvest?

Dat is de vraag die organisatie ZoSamen stelt aan inwoners in Zoetermeer. ZoSamen in Zoetermeer is er voor mantelzorgers, (zorg)vrijwilligers en voor iedereen die hulp vraagt, geeft of aanbiedt. Dus eigenlijk voor iedere inwoner in Zoetermeer die een vraag heeft of ondersteuning wenst.

Wie de vraag kan beantwoorden: ‘Waar is het centrale loket van ZoSamen op dit moment tijdelijk gehuisvest?’, wordt opgeroepen om het antwoord op dinsdag 24 januari te komen ‘brengen’ bij een omgetoverde ZoSamen bus op de Markt in Zoetermeer. Tussen 15.30 – 16.30 uur is deze herkenbare bus gestationeerd op het parkeerterrein van de Markt (tegenover het Stadhuis).

Om 16.30 uur zal een medewerker van ZoSamen een trekking doen. De winnaar ontvangt een lunchbon voor twee personen bij Eetcafé De Leyens op de Gondelkade. Heeft de winnaar ter plekke ook nog een bonusvraag goed, dan wordt de lunchbon uitgebreid naar vier personen.

ZoSamen is ontstaan uit een samenwerking tussen de welzijnsorganisaties Palet Welzijn, Stichting MOOI/Vip en MEE Zuid-Holland Noord.