"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.24 en 25 november "Dagen van de Zorgvrijwilliger" bij ZoSamen

Op donderdag 24 en vrijdag 25 november a.s. is Vip/ ZoSamen speciaal geopend voor informatie ten behoeve van de vacatures voor een vrijwilliger in de thuissituatie . U kunt dan uitgebreid uw vragen kwijt als het gaat om bijvoorbeeld de vrijwilligersfuncties: “Bezoekvrijwilliger”, “telefonische hulpdienst” of “maatje/buddy”.

In gesprek met een consulent
Tijdens de dagen, waarin Vip is geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur en op vrijdag ook tot 20.00 uur, worden er korte presentaties gehouden over zorgvrijwilligerswerk en is er voor belangstellenden de mogelijkheid om met consulenten van Vip/ ZoSamen in gesprek te gaan over het onderwerp.

Kom langs
Heeft u per week een aantal uurtjes over of bent u nieuwsgierig of dit soort vrijwilligerswerk iets voor u is , kom dan langs en laat u informeren over de diverse leuke dingen die u kunt ondernemen in Zoetermeer. Wij kijken uit naar uw bezoek.

Locatie
Vip ZoSamen is gevestigd op de derde verdieping van het pand aan de Duitslandlaan 440, tegenover Bioscoop Utopolis. (Zie de plattegrond hieronder).