"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Speelmeer zomer 2017: We zijn begonnen!

Vanmorgen werd door wethouder Margreet van Driel het startsein gegeven voor Speelmeer zomer 2017. Deze hele week staat de Veur in Rokkeveen in het teken van leuke, leerzame en spannende activiteiten, spellen en crea. Kom je ook?

Speelmeer organiseert in de schoolvakanties, activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Ook geeft Speelmeer jaarlijks het 'SpeelmeerPaspoort' uit voor basisscholieren. Het team van Speelmeer bestaat uit mensen van de gemeente (afdeling Groen, Spelen, Leren) en Stichting MOOI. Wil je weten wat er deze week allemaal te doen is bij Speelmeer? Klik hier.