"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.‪Inzamel actie bij Nutricia voor Speelgoedbank MOOI Zoetermeer‬

Het gespecialiseerde voedingsmiddelenbedrijf Nutricia Zoetermeer zette afgelopen maand voor de medewerkers een interne ‘Sinterklaas actie’ op. De actie was erop gericht om zoveel mogelijk speelgoed te verzamelen. Stichting MOOI, die vorig jaar Speelgoedbank MOOI Zoetermeer oprichtte, werd uitgekozen als het goede doel waar Nutricia het speelgoed aan schenkt.
 
Tjokvolle auto’s
Vorige week kregen Ingrid Peters en Gerdien van Eck, beiden werkzaam bij de Speelgoedbank van MOOI, dan ook bezoek van het bedrijf: Twee afgevaardigden, Kimberly Serra en Remco Spierenburg reden ter hoogte van wijkcentrum Bus 63 in Buytenwegh, twee tjokvolle auto’s voor met daarin het ingezamelde speelgoed. De in Bus 63 aanwezige bezoekers, stagiaires en vrijwilligers, staken daarop de handen uit de mouwen om het speelgoed uit te laden.
 
Heropening
Speelgoedbank MOOI Zoetermeer is een weggeefwinkel met speelgoed voor kinderen van ouders met een minimaal inkomen. Op vertoon van een MEVE- en/of Zoetermeerpas, kunnen ouders maar ook opa’s en oma’s maandelijks een stuk speelgoed naar keuze komen ophalen. Op 5 december kon men voor de laatste keer dit jaar speelgoed ophalen (of afleveren) bij Bus 63. Vanaf maandag 9 januari heropent Speelgoedbank MOOI Zoetermeer in Het Trefpunt aan het Haagsebos 147 in Meerzicht. Klanten van de Speelgoedbank en andere belangstellenden zijn van harte welkom om die dag het glas te heffen op de heropening.
 
De Speelgoedbank bedankt, namens haar personeel en alle klanten, Nutricia Zoetermeer voor het fantastische, hartverwarmende gebaar.
 
Meer weten? Speelgoed halen of brengen? Bel naar Bus 63 via 070 – 205 30 10. Speelgoedbank MOOI Zoetermeer is op .

V.l.n.r.: Kimberly Serra (Nutricia), Ingrid en Gerdien (beiden Speelgoedbank MOOI Zoetermeer) Foto: Rob Verbunt