"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.'Bustuin' bij Bus 63 geopend!

Op maandag 23 mei opende wethouder Isabelle Vugs samen met cliënten van Middin de 'Bustuin' van Bus 63 in Buytenwegh. In de tuin zijn allerlei eetbare planten en kruiden aangeplant, die door de gebruikers van Bus 63 zullen worden verzorgd en gebruikt bij de bereiding van de Buurtmaaltijd. Het projectplan van de tuin, is ontworpen door het opbouwwerk van MOOI Zoetermeer en wordt gesubsidieerd door het Oranjefonds. Dit in het kader van ”Groen Verbindt”. In het Bustuin project werken meerdere partijen samen.

Zoetermeer Actief was bij de opening en schreef er een artikel over. Lees het hier.

[Foto: Zoetermeer Actief]