"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Zwerfvuilkanjers

Bij het project Zwerfvuilkanjers verzamel je eenmaal per 14 dagen zwerfvuil in de wijk Palenstein, samen met andere kinderen tussen 8 en 11 jaar. Je doet dit onder begeleiding van een ervaren kinderwerker van Stichting MOOI. Je wordt tijdens de activiteit opgedeeld in vaste groepjes, waarmee je kunt sparen voor een cadeaukaart van Intertoys om iets leuks uit te zoeken :-D

Na elke bijeenkomst, sluit je met de begeleiding en andere kinderen af bij MOOI aan de Willem van Cleeflaan 1005a. Daar kun je dan meteen de nieuwe spaarpunten voor je cadeaukaart laten noteren!

Als Zwerfvuilkanjer leer je van elkaar, leer je over de buurt en over het milieu. Word jij er ook een? Je hoeft zelf niets mee te nemen.

Word een echte Zwerfvuilkanjer! Aanmelden kan bij Anneke Janse.
Telefoon: 06-41903993 Email: a.janse@stichtingmooi.nl

Volg Zwerfvuilkanjers op