"Welzijn in de wijk”

Welzijnsorganisatie Stichting Mooi is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer.
Mooi staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu. We ondersteunen bewoners van jong tot oud. Daarbij worden hun talenten en mogelijkheden benut. ..meer.

Wij zijn onderdeel van Xtra welzijn. Xtra welzijn vormt het bestuur van de welzijnsorganisaties VÓÓR Welzijn, Zebra en de werkmaatschappij Xtra plus (JIT / JIP / SMW+).


"Ik woon zo fijn in mijn huisje. Hoe kan ik hier ook in de toekomst zelfstandig blijven wonen?"

In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen.Leuke dingen doen

Wil jij met je vriendjes en vriendinnetjes leuke dingen doen? Knutselen, gezonde hapjes maken of sporten? MOOI organiseert voor kinderen van 4 tot 12 jaar allerlei leuke en leerzame activiteiten. In wijkcentra of in de buitenlucht, op basisscholen of in een sporthal. Sinds januari 2016 kun je in Palenstein met het Kinderwerk van MOOI ook een echte 'Zwerfvuilkanjer' worden en in een groepje punten verdienen voor leuke uitstapjes.

Kijk voor een overzicht van activiteiten waar jij aan mee kunt doen in het 'Kinderen & Jongeren' menu.